skip to Main Content
..

We. Love. Our. Family.

Er is één ding dat we nóg belangrijker vinden dan sporten, voedingsadvies en leefstijl coaching. Want ondanks dat we deze kerntaken überbelangrijk vinden, is het menselijk samenzijn van coaches en leden nog veel belangrijker. We doen ons uiterste best om een veilige en familiaire sfeer te creëren. We heten je van harte welkom om dat zelf te komen ervaren!

videoding

Bij Shape Shifters staat de mens centraal. Je komt bij ons voor persoonlijke groei: of dat nu afvallen, sterker worden, gezonder eten en leven, onderhoud of bodybuilding is. Ieder mens is uniek en ieder mens heeft zijn of haar eigen doelen en blokkades. We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking om een trainer en traject te vinden die past bij jouw doelen en persoonlijkheid. En daar slagen we eigenlijk altijd wel in!

Het versterken van mensen is ons doel, begeleiding in beweging en voeding is het middel waarmee we dat doen. Onze trainers helpen je om verschillende stappen te doorlopen waarbij we op zoek gaan naar de meest effectieve programma’s voor jou. Ieder lijf is immers uniek. Jouw lijf werkt anders dan het lichaam van je vrienden of familie. Niets werkt voor iedereen hetzelfde en niets werkt voor altijd! Er is dus geen standaardweg naar jouw doel. Onderwerpen zoals voeding, mentale blokkades en periodisering komen allemaal aan bod.

Geen oordeel

We helpen je oude patronen doorbreken en hebben daar geen oordeel over. We proberen naast je te staan, in plaats van achter je. We herkennen ons eigenlijk allemaal in de woorden van Danny, één van onze trainers laatst zo mooi zei in een interview:

“Ze proberen op de PT opleiding een soort personal trainer-robot van je te maken. Je leert er hoe de oefeningen werken en hoe je ‘doorzetten, je kan meer!’ kunt roepen. Maar je verplaatsen in de persoon die je tegenover je hebt en compassie hebben is iets anders. Aanvoelen hoe ver je zou moeten gaan in plaats van hoe ver je kan gaan. Meeleven. Voor mij is juist dát, wat personal training zo bijzonder leuk en belangrijk maakt.

 Mensen helpen om doelstellingen te behalen door ze te voeden met positieve energie. Mensen helpen een positieve flow te creëren waardoor ze een energieboost krijgen. Als ik ze bij aankomst vraag hoe hun dag was, en zij hebben een ontzettende kutdag op het werk gehad, ga ik ze niet nog eens extra hard over de kling jagen. Dan mag het best wel wat minder intensief, en doen we de volgende keer een schepje erbovenop. Ik wil weten hoe het met mijn klanten gaat en ze echt kennen. Hun thuissituatie, liefdesleven, misschien net een baan verloren? Het is zó belangrijk om te weten als je op een goede manier personal training wilt geven!”

Het hele interview met Danny lees je overigens hier!

marvin-meyer-40KHzWGMJnY-unsplash

Met vertrouwen dwars door je comfort zone

Je kent het wel. Je staat he-le-maal los te gaan op een bepaalde oefening. De verzuring treedt toe. Het brandt. En je wil opgeven. Op zo’n moment trekt een personal trainer je dwars door zo’n moment. De ene keer geeft hij een alternatieve oefening of haalt hij er wat gewicht af. De andere keer doet hij niets en zegt hij “joh, je kunt dit”. Nu zijn het de trainers van Shape Shifters, die precies weten welke actie zij uit de toolbox moet trekken om je door een training te coachen.

Onze klanten

We hebben zo’n persoonlijke reis vastgelegd bij twee van onze klanten. Het gaat om een niet makkelijk te coachen stel, dat samen met ons de uitdaging voor een betere leefstijl is aangegaan. Bekijk de korte docu hieronder voor een indruk van hoe wij werken!

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Waar kunnen we je mee helpen?

Bij Shape Shifers kun je terecht voor verschillende specialisaties op het gebied van training en coaching in Arnhem, Velp en omstreken.

Back To Top