Wie we zijn

Wil je sporten, trainen of afvallen? Shape Shifters is een sportschool met gekwalificeerder personal trainers die jou helpen je doelen te realiseren.

Shape Shifters helpt je om verschillende stappen te doorlopen waarbij we op zoek gaan naar de meest effectieve programma's voor jou. Ieder lijf werkt immers uniek. Jouw lijf werkt anders dan die van je vrienden of familie. Niets werkt voor iedereen hetzelfde en niets werkt voor altijd! Er is dus geen standaard weg naar jouw doel. Onderwerpen als voeding, mentale blokkades en periodisering komen allemaal aan bod.

Fysiokracht

Shape Shifters werkt nauw samen met Fysiokracht. Deze gespecialiseerde fysiotherapeuten richten zich op manuele therapie, sportfysiotherapie en werkplek fysiotherapie. De samenwerking met Fysiokracht zorgt er voor dat er nog specifiekere aanwijzingen gegeven kunnen worden zodat jij klachtenvrij aan je doelen kunt werken.

 

 

sinds kort staan wij vermeld op de website van Choose Sportschool. Wil je meer informatie hebben bekijk de website van Choose Sportschool (https://choose-sportschool.nl/sportscholen/Arnhem) eens. Vind, vergelijk en zie hoe het werkt.

Speel video

Wil jij meer informatie?

Lees dan eerst nog eens verder over onze andere diensten of kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

Alle diensten

Wil jij je levensstijl veranderen?

Bij ShapeShifters helpen wij je bij het veranderen van je levensstijl. We helpen je fysiek en mentaal om je doelen te bereiken.

Ontdek onze diensten