Voedingsadvies

Voeding vormt de basis van een gezond lichaam. Goede voeding geeft je energie waardoor jij lekkerder in je vel zit en je beter kunt presteren. Een goed voedingspatroon bevat de juiste balans tussen micro- en macronutriënten waardoor jouw lichaam optimaal gaat functioneren.

Waarom Voedingsadvies bij ShapeShifters?

  • Afvallen
  • Spieropbouw
  • Vetmassa verliezen
  • Meer energie
  • Verbeterde nachtrust

Door drukke, overvolle agenda's en onze moderne levensstijl is het vaak moeilijk om tot een evenwichtige voeding te komen. We raken verleid tot snelle, makkelijkere keuzes waar we achteraf niet altijd een goed gevoel aan overhouden. Overgewicht- en conditieverslechtering nemen langzaam bezit van ons en de gezondheidsbalans raakt verstoord.

Samen met jou gaan wij op zoek naar de juiste balans. We houden rekening met bijvoorbeeld je recente voedingsgewoontes, je energiebalans, hoeveel je eet, de juiste balans van de micro- en macronutriënten, je lichaamsomtrek en vetpercentages, je persoonlijke smaak, eventuele aversies en allergieën en je gewichtsontwikkeling. 

Ons team bestaat uit coaches die, elk door hun individuele uiteenlopende levensloop en opleidingen over voeding en gezondheid, met elkaar een schat aan ervaring en kennis bezitten.

Onze coaches staan klaar om samen met jou tot in de kern van de uitdaging te duiken. Zij staan klaar om voor jou een gepersonaliseerd programma samen te stellen dat helemaal past in jouw leven van nu omdat het aansluit op jouw specifieke wensen en behoeftes. Hierdoor hebben we een optimale kans van slagen!

Benieuwd naar hoe wij jouw voedingsgewoontes kunnen optimaliseren? Neem dan nu contact met ons op!

Ervaar ShapeShifters!

Is direct een abonnement aangaan voor jou nog een stapje te ver? Neem dan contact op voor een gratis proeftraining.

Ik wil een proeftraining

Wil jij meer informatie?

Lees dan eerst nog eens verder over onze andere diensten of kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

Alle diensten Veelgestelde vragen