skip to Main Content
..

Mw. Vos

Mw. Vos

Ik was er helemaal klaar mee met de overtollige kilo’s, het jojo effect, de Sonja Bakker, de lichamelijke klachten en de goedkope sportschool zonder begeleiding. Daarom heb ik de keus gemaakt om het nu eens een keer goed te doen!

Inmiddels is het alweer bijna twee jaar geleden dat er iets veranderd is in mijn leven. Ik had mezelf aangemeld bij Shape Shifters en ben begonnen aan mijn transformatie. Samen met PTer Kurt Spong ben ik op weg gegaan naar een gezonder leven.

Nu 20 kg lichter, fit en energieker kijk ik terug op een periode waarin ik door middel van hard werken, een helder voedingsplan en motiverende gesprekken mijn doelen heb kunnen bereiken en mijn nieuwe leefstijl heb kunnen vasthouden. Waar eerst de PT sessies centraal stonden neem ik nu met veel plezier deel aan de leuke en afwisselende groepstrainingen. In de zomer erop uit en lekker buiten trainen en bij slecht weer binnen in een mooie studio.

Hoe fijn is het om naast de afname van kilo’s ook te zien dat mijn lichaam weer vorm krijgt en gespierd raakt. De vastzittende spieren in mijn nek en schouders (waar ik al jaren last van heb) zijn door middel van de Mylogics behandelingen door Michel van Kaam (PTer) los gemasseerd waardoor ik geen klachten meer ervaar in deze gebieden en nog meer uit mijn trainingen kan halen.

Laat ik vooropstellen dat Shape Shifters en de trainers verbonden aan deze studio wat mij betreft staan voor kwaliteit, deskundigheid, persoonlijke aandacht en vriendelijkheid. Zonder de ondersteuning van Kurt en zijn collega’s bij Shape Shifters was mij dit niet zo op deze manier gelukt!

Op naar het behalen van mijn volgende doelstellingen.

Beforeafter_vos
Back To Top