• Natuurgeneeskundig therapeut
  • Massage (sport, ontspanning en bindweefsel)
  • SiVas acupunctuur 
  • Voedingsadvies
  • Lasertherapie

Macha Perlot

Al vanaf jonge leeftijd ben ik altijd erg sportief bezig geweest binnen diverse krijgskunsten zoals judo en Kung Fu en verder ook dansen en paardrijden. Van paardrijden heb ik zelfs een aantal jaar mijn beroep mogen maken. Door een aantal ongevallen is daar een einde aan gekomen en ben ik jarenlang bezig geweest om van mijn rug en knie klachten af te komen. Tijdens dit proces is mijn interesse voor natuurgeneeskunde gewekt en ben ik net zo lang gaan zoeken tot ik een combinatie van therapieën gevonden had die het beste bij mij passen en waarmee ik heel verschillende klachten kan behandelen. Mijn doel is om mensen te helpen met al hun klachten, dus niet alleen een symptoom te bestrijden, maar het gehele plaatje in kaart te brengen en de klacht tot en met de bron op te lossen. 

Sinds de start van mijn praktijk heb ik vooral mensen mogen helpen bij pijnklachten ontstaan vanuit een vorm van overbelasting, artrose of andere gewrichtsproblemen en ontstekingen. Maar naast pijnklachten help ik mensen ook graag bij de wat minder duidelijke klachten zoals slecht slapen, overgangsklachten en darmproblemen. 

Binnen de praktijk wordt ook nauw samengewerkt met een team van personal trainers, fysiotherapeuten en manueeltherapeuten voor hulp bij sporten en het leren van oefeningen specifiek gericht op de klachten. Alles is dus mogelijk en samen zoeken we naar de oplossing van het probleem en pakken deze bij de bron aan.

Het trainen van de schouders.

Bij het trainen van de schouders is de techniek en de controle heel belangrijk. De schouder bestaat uit drie spierkoppen met elk hun eigen functie. Het heffen van de arm is de primaire functie (anteflexie, abductie en retroflexie.

Katja Diroen

De reden dat ik op zoek was naar een personal trainer is omdat ik vastliep met mijn eet-schema en met mijn oefeningen. Shape Shifters biedt de persoonlijke begeleiding waar ik naar op zoek was.

Wil jij ook beginnen?

Wil jij graag wat kilo's kwijt? Wil jij wat sterker worden? Of gewoon fitter worden, maar weet je niet hoe? Neem dan contact op met ShapeShifters. Wij bedenken dan een realistisch plan, specifiek voor jou!

Ik wil beginnen!