skip to Main Content
..

Jelte Noordman

100% persoonlijk

  • AANDACHT
  • RESULTAATGERICHT
  • MAATWERK

Mindset voor het beste resultaat

  • Manuele therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Dryneedling

Een natuurlijke interesse in andere mensen heb ik altijd gehad en dat is nog steeds de basis wat het werken als fysiotherapeut zo leuk maakt.

Ik zie mijn werk als een ambacht, ik heb de tools voor het behandelen van pijnklachten maar het moet een samenwerking met de klant zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Samen met de klant puzzelen en zoeken naar een passende oplossing bij zijn of haar pijnklachten dit kan ofwel alleen fysiek of ook gedragsmatig zijn.

Ik ben een doener, die zich verder is gaan specialiseren om beter te kunnen behandelen en niet om punten in een register bij te kunnen schrijven. Ik ben 12 jaar geleden niet als vakidioot met mijn werk begonnen maar inmiddels kan ik wel zeggen dat ik een vakidioot geworden ben. Ik heb passie voor mijn werk door de mensen waarmee ik werk. Dit is ook de reden dat ik samen met mijn collega Erik Jan in 2015 Fysiokracht ben gestart en vervolgens een samenwerking met Shape Shifters ben aangegaan. Door zelfstandig en contract vrij te werken kan ik zelf bepalen, hoe, wat en hoe lang ik wil behandelen. Op deze manier kan ik de behandelingen helemaal personaliseren. Het is aan de klant te bepalen of hij/zij dit als een kwalitatief hoogwaardige behandeling ziet.

Het is mijn doel om elke behandeling weer een behandeling te geven waarin de klant zich gezien, gehoord, begrepen en goed geholpen voelt in een leuke ongedwongen setting.

Back To Top