skip to Main Content
..

Erik-Jan

100% persoonlijk

  • Aandacht
  • Resultaatgericht
  • Maatwerk

Mindset voor het beste resultaat

  • Algemene fysiotherapie
  • Arbeidsfysiotherapie

Sinds 2005 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de eerste lijn. Ik heb ervaring opgedaan bij diverse werkplekken en me gespecialiseerd in verschillende onderdelen. Sinds de zomer van 2015 ben ik samen met mijn collega Jelte Noordman gestart met onze eigen praktijk Fysiokracht. Hier kunnen wij onze visie en ervaring in de praktijk brengen om mensen optimaal te laten herstellen.

Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut ben ik ook arbeidsfysiotherapeut. Dat betekent dat ik specialist ben in (pijn)klachten die een relatie hebben met het werk dat iemand doet. Vaak zie je dat mensen voor hun werk langdurig in bepaalde houdingen moeten zitten of dat ze zware lichamelijke belasting in het werk hebben. Door niet alleen in de behandelkamer te onderzoeken en te behandelen, maar ook mee te kijken op het werk, is de behandeling effectiever en wordt langdurig resultaat gewaarborgd. Het kan zijn dat ik adviezen geef over werkhoudingen, afwisselen van taken of aanpassingen maak aan de werkplek waar dat mogelijk is.

Met mijn kennis en die van mijn collega’s kunnen wij mensen zo optimaal mogelijk helpen. De samenwerking met Shapeshifters maakt het compleet. In overleg met ons kunnen zij hier verder werken aan de doelstellingen van de patiĆ«nt en zorgen voor een goed en vooral langdurig resultaat.

Back To Top