Personal trainer

1 september 2017

Wij inspireren en helpen je bij het creƫren van een blijvende transformatie in jouw levensstijl, door middel van coaching en personal training.

Jouw lichaam is kostbaar want je hebt er immers maar één. Wees er zuinig op en zorg er goed voor. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen.

Maar ons dagelijks leven, onze verplichtingen en onze verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat gezond bewegen op de laatste plaats staat. Dagelijks staan slechte gewoontes ons in de weg en ontbreekt het aan motivatie om slechte gewoontes te vervangen door goede gewoontes.

Het transformeren van een levensstijl is voor bijna niemand makkelijk. Als je vervolgens de stap neemt om te gaan bewegen dan kom je er snel achter dat met alleen training, voeding en rust jij je doelstelling niet bereikt. Het belangrijkste voor duurzaam succes is jouw mind-set om je doel te willen behalen. Alleen met de juiste inspanning en toewijding bereik je een blijvend resultaat.

Wij, Shape Shifters, hebben een passie voor bewegen en zijn gedreven in het begeleiden van lifestyle-transformaties van mensen die bij ons komen. Wij zijn ons bewust van een voorbeeldrol. Wij staan in dienst bij jou en doen er alles aan om je te helpen en jouw verwachtingen/behoeften te realiseren. Wij inspireren en helpen je graag bij het creëren van een blijvende transformatie in jouw levensstijl, doormiddel van coaching en personal training.

Wij bieden een oordeel-vrije omgeving waar samen gewerkt wordt aan een duurzame, actieve life-style. Onze continue focus op zelfontwikkeling en training stelt ons in staat om te blijven werken aan een veilige en energieke omgeving waar iedereen zich geaccepteerd voelt en gerespecteerd wordt.

Shape Shifters is ingericht met een ruime selectie, goed onderhouden fitnessapparaten om klanten van hun wensen te voorzien en specifieke trainingen.

Ik was 41 en mijn gewicht steeg met mijn leeftijd mee, alleen sneller. Ik had er geen controle meer over. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om naar ShapeShifters te gaan! Ik ben ook meer dan 25 kilo afgevallen!