Personal fitness

Ben je op zoek naar een plek waar je zelfstandig kunt trainen maar wel te alle tijden om hulp kan vragen? Dan is Personal fitness de dienst voor jou!

Waarom Personal fitness bij ShapeShifters?

 • Periodieke uitgebreide lichaamsmetingen
 • Gepersonaliseerde trainingsschema's
 • Voedingsadviezen
 • Contact via WhatsApp

Je kent het misschien wel. Je hebt eindelijk de stap genomen om je in te schrijven bij een sportschool. Vol goede moed ga je met je handdoek, nieuwe sportoutfit en bidon naar de gym. Daar wordt je vriendelijk verwelkomd, krijgt een trainingsschema in je handen gedrukt en wordt verzocht altijd je handdoek te gebruiken op de apparaten.

De eerste paar keren gaat alles nog wel aardig, je zweet een beetje en hebt het gevoel goed bezig te zijn. Maar hoe vaker je richting de gym gaat des minder je motivatie wordt om te werken aan je droomlichaam. Er wordt immers toch niet op je gelet.

Je bent een aantal weken verder en gaat vol verwachting op de weegschaal staan. Geen enkele verandering zichtbaar. Je begint er een beetje van te balen want je krijgt het gevoel dat je je tijd verdoet in de sportschool. Toch zet je nog even door. Je hebt immers niet voor niets een jaarabonnement genomen.

Na een aantal trainingen door gezet te hebben ga je toch nog maar een keer op die vervloekte weegschaal staan. Weer geen resultaat! Dit is het punt waar de meeste mensen de moed verliezen en er het nut er niet meer van inzien.

Wij hebben een programma opgesteld om deze problemen op te vangen. We bieden een training-traject aan waarbij je progressie periodiek gemeten wordt door één van onze professionals. Je trainingen worden aangepast en je voedingspatroon wordt bijgesteld. Daarnaast zijn er altijd professionals in de trainingsruimte die je kunt aanspreken wanneer je er even niet uit komt. 
 

Ervaar ShapeShifters!

Is direct een abonnement aangaan voor jou nog een stapje te ver? Neem dan contact op voor een gratis proeftraining.

Ik wil een proeftraining

Tarieven

Personal fitness

Brons

7 dagen in de week vrij trainen +1 Personal Training

 • Uitgebreide lichaamsmetingen
 • Gepersonaliseerde trainingen en voedingsschema's

€ 80,-
(per maand)

Meer info

Goud

7 dagen in de week vrij trainen + 4 Personal Trainingen

 • Uitgebreide lichaamsmetingen
 • Gepersonaliseerde trainingen en voedingsschema's
 • Onbeperkte deelname aan de groepstrainingen

€ 250,-
(per maand)

Meer info

Zilver

7 dagen in de week vrij trainen + 2 Personal Trainingen

 • uitgebreide lichaamsmetingen
 • gepersonaliseerde trainingen en voedingsschema's

€ 120,-
(per maand)

Meer info
Zonder plan, geen resultaat. Afvallen & fitter worden? Met onze personal trainers bereik je maximaal resultaat in minder tijd.

Wil jij meer informatie?

Lees dan eerst nog eens verder over onze andere diensten of kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

Alle diensten Veelgestelde vragen