skip to Main Content

Lockdowntip van Kurt: 21 lessons for the 21st century

Als ik een voordeel kan benoemen van deze lockdown, dan is het dat ik meer ruimte heb voor ontwikkeling: zowel als het gaat om Shape Shifters als om persoonlijke ontwikkeling! Ik had permanent een lange lijst met boeken, podcasts en documentaires die ik een keer wilde bekijken. Daar ga ik nu aardig vlot doorheen!

Een boek dat ik van harte kan aanraden is 21 lessen voor de 21ste eeuw, geschreven door Yuval Noah Harari. In dit boek laat schrijver Yuval een licht schijnen op de uitdagingen die we hebben in onze tijd. Hoe beschermen we ons tegen technologische bedreigingen of ecologische rampen? Is het een goed idee dat al onze data wordt overgedragen naar enkele grote commerciƫle spelers? Deze en nog veel meer vragen komen hierbij aan bod.

Los van het feit of je het eens bent met de standpunten die de schrijver inneemt, vond ik het mooi om dieper na te denken over onderwerpen waar ik normaal van zou zeggen: hier heb ik geen invloed op dus ik kan beter m’n tijd gebruiken om na te denken over dingen waar ik wel invloed op heb.

Heb jij dit boek ook gelezen of ben je benieuwd om het te gaan lezen?

Ben jij overtuigd?

Wil jij afvallen? Wil je sterker worden? Of wil je fitter worden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Back To Top