Fysiokracht en Shape Shifters

Om ervoor te zorgen dat jij sneller van je klachten en pijntjes af komt werkt Shape Shifters Arnhem nu ook samen met Fysiokracht.

Vanaf mei 2017 werken wij samen met Fysiokracht. Dit fysiotherapeutisch bedrijf werkzaam in Arnhem en Nijmegen is een ideale partner voor ons om mee samen te werken aan doelen van onze klanten.

In de fysiotherapie zie je vaak dat mensen weer terug kunnen vallen in hun oude houdings- of beweegpatronen indien ze niet leren dit over langere tijd te handhaven. Wij vinden het dan ook een mooie aanvulling op onze diensten dat patiënten onder behandeling bij Fysiokracht de mogelijkheid hebben om langere tijd de begeleiding te krijgen van gespecialiseerde personal trainers. Zo worden houdingen en/of bewegingen meer eigen gemaakt en versterkt. 

Ook kan het zijn dat mensen naast het trainingsdoel ook een doel hebben wat meer in het werkgebied van de fysiotherapeuten ligt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lage rugklachten, knie klachten ect. Doordat wij samen onder één dak werken zijn de lijnen kort en kunnen mensen ook laagdrempelig werken aan doelen in een multidisciplinaire setting. Zo valt manuele therapie, werkplekfysiotherapie, sportfysiotherapie en dry needling ook binnen hun expertices. We werken met de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat de trainingen en behandelingen compleet aansluiten op jouw behoefte. Zo maken we bijoorbeeld gebruik van VR brillen voor specifieke oefeningen en electroden die meten of je spieren wel op de juiste manier meewerken. 

Op zoek naar meer informatie over Fysiokracht? Dan verwijzen wij je graag door naar de website van Fysiokracht.

Hoe wij jou gaan helpen

Benieuwd naar hoe wij jou gaan helpen aan je blessurevrije droomlichaam?

Klik hier voor een gratis intake