skip to Main Content
..

Heel uur

Wij bieden een vernieuwende effectieve methode op het gebied van blessurebehandeling. Deze methode heet Mylogenics. We richten ons op de oorzaak van de klacht met als doel het herstellen van houding en spierfunctie. De meeste behandelmethodes gaan direct op de pijn af. Als die behandeld is gaat de pijn even weg maar komt toch weer terug. Dat betekent dat de oorzaak van de klachten op een andere plek in je lichaam zit. Pas als die oorzaak gevonden en behandeld is zal er effectief iets verbeteren.

Het menselijk lichaam werkt in ketens van spieren, pezen, en bindweefsel. Deze werken allen heel nauw samen om een bepaalde beweging of functie tot stand te brengen. Als er in een van deze ketens iets aan de hand is zullen er ook in de andere ketens problemen optreden. Deze moeten harder werken en hierdoor ontstaan vervolgens ook daar klachten. Wij bieden een snelle effectieve behandeling voor onder andere de volgende klachten; knieblessures, enkelblessures, elleboogblessures, arm en pols blessures, hamstringblessures, hoofdpijn, (lage) rugpijn, nek- en schouderklachten, achillespees- en sleutelbeenklachten.

Ook voor revalidatie na operaties bieden we een passend rehab- programma. Onze effectieve Spieroptimalisatie en Behandelmethoden richten zich op het vinden van de oorzaak van de klacht. Hierdoor kunnen we de spierfunctie herstellen. Dat betekent meteen resultaat en snel weer gewoon alles kunnen doen wat je wilt. Wat je klacht ook is, leg hem aan ons voor voor. Voor elke klacht bestaat een oplossing!

WIL JIJ MEER INFORMATIE?

Lees dan eerst nog eens verder over onze andere diensten of kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

CONTACT

Heeft u vragen over trainings- of blessure behandelingsmogelijkheden?

    Back To Top