skip to Main Content

Hé ben Ik dat?

“Hé, ben ík dat?”: een uitspraak die bijna alle vrouwen die voor mijn spiegel staan doen. Achter die uitspraak zit zó veel. Denk aan het zien van een nieuwe invalshoek, lichte verbazing en een voorzichtige trots. Het moment dat dit inzicht landt bij de vrouwen noem ik dan ook Het Grote Moment.

Even een stapje terug. Hoe komen vrouwen bij mij voor de spiegel terecht, en van wie is die spiegel dan? Mijn naam is Lisa Pieplenbosch (29). Ik ben getrouwd met Jesse en moeder van twee jongens. Ik ben stylist met een eigen bedrijf: The Woman You Are. Ik stijl vrouwen om ze in hun kracht te zetten en daarmee hun doelen te kunnen behalen. Dat kunnen doelen zijn op zowel zakelijk als privé vlak. Ken je de piramide van Maslow? Je kunt persoonlijk groeien als de onderliggende behoeftes vervuld zijn. In dit geval is dat zelfwaardering en eigenwaarde; in je kracht staan dus.

Wanneer je in je kracht staat durf je bijvoorbeeld proactief te zijn, dicht bij jezelf te blijven en je grenzen aan te geven. Essentiele punten die belangrijk zijn als het gaat om het behalen van je doelen. De vrouwen die voor mijn spiegel komen te staan zijn vaak gegroeid op persoonlijk vlak. Zij zijn moeder geworden, hebben een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt of hebben gewerkt aan fysieke doelstellingen zoals afvallen of aankomen. Zij willen deze groei doorvertalen naar meer vlakken van hun leven; hun persoonlijke stijl. In die fase komen zij voor mijn spiegel te staan en werken we toe naar Het Grote Moment!

Net als Kurt begeleid ik vrouwen graag door het groeiproces heen. Kurt op het gebied van fysieke transformatie en ik op het gebied van uitstraling en persoonlijke stijl. Dit doe ik door vrouwen beter naar zichzelf te leren kijken. En dat gebeurt voornamelijk voor de spiegel. Styling is een middel dat ik daarbij gebruik. Stijlcoaching vindt plaats bij de vrouwen thuis, voor de kledingkast. Want dáár kan ik zien hoe de gedachtenpatronen werken als het gaat om zelfbeeld, uitstraling en kleding uitzoeken. We gaan ook samen shoppen, om je uit je comfort zone te halen en je nog meer van jezelf te laten zien!

In de komende periode zal ik vaker blogs schrijven voor Shape Shifters om je zo te inspireren om de groei die je bij Shape Shifters door maakt door te vertalen naar andere vlakken van je leven!

Wil je meer weten of heb je stijlvragen? Je kunt een gratis stijlgesprek (https://thewomanyouare.nl/gratis-stijlgesprek/) met mij inplannen! Via mijn Instagram account (https://instagram.com/thewomanyouare.nl) deel ik tips, inspiratie en geef ik je een kijkje in de keuken!

Ben jij overtuigd?

Wil jij afvallen? Wil je sterker worden? Of wil je fitter worden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Back To Top