skip to Main Content
..

FAQ

  • Jarenlange ervaring
  • Gegarandeerd resultaat
  • Gecertificeerde trainers
  • Goed bereikbaar
  • 100% persoonlijk

Veelgestelde vragen

Om snel zichtbaar resultaat te boeken is het gewenst om 3 keer per week te trainen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om 2 keer per week met een van onze personaltrainers te trainen en 1 keer per week zelfstandig of in een groep te trainen. Hoe meer je met een trainer samen traint des te beter de resultaten!

Calorieën tellen kan, maar moet niet. De strategie die bij jou past kan sterk verschillen van de strategie die bij een ander past. Ieder persoon heeft zo zijn eigen voorkeuren. Waar de ene persoon dol is op cijfers en graag met de weegschaal in de weer is, heeft de ander hier een hekel aan en is hier niet nauwkeurig genoeg voor. Voor iedereen is er een geschikte methode te vinden, aangezien wij meerdere opties aanbieden.

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Daarnaast zijn de verschillen tussen persoonlijke voorkeuren groot. Waar de ene persoon graag elke maaltijd apart bereid en er telkens weer een kunstwerk van maakt, neemt de andere persoon genoegen met simpele maar doeltreffende maaltijden. Ook hierbij kunnen wij je helpen om een manier te vinden die voor jou goed werkt en past bij jouw levensstijl.

Wij verwachten van niemand dat ze de rest van hun leven geen snoepje, koekje, drankje of wat dan ook meer eten of drinken. Wij laten deze verantwoordelijk over aan jou, jij bepaalt hiermee jouw resultaat! Wel zullen we je altijd duidelijk uitleggen wat het maken van dergelijke keuzes voor consequenties heeft.

WIL JIJ MEER INFORMATIE?

Lees dan eerst nog eens verder over onze andere diensten of kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

CONTACT

Heeft u vragen over trainings- of blessure behandelingsmogelijkheden?

    Back To Top