skip to Main Content
..

Documentaires

Regelmatig volgen we een traject  van één of meerdere van onze leden. We kunnen je namelijk wel vertellen wat we doen, maar het beste kun je het gewoon voor jezelf zien. Op deze pagina kun je deze documentaires bekijken.

Mikkelsen Twins Rasmus

Rasmus (3 afleveringen)

Een bekend gezicht voor velen, binnen en vooral ook buiten Shape Shifters. Rasmus, één van de Mikkelsen Twins had een duidelijk doel: The Battle Of The Gyms winnen. Wat al een grote uitdaging en zware opgave zou worden, wordt er niet minder op door zijn drukke leven als ondernemer en bekende Youtuber en zéker niet door alle heftige dingen die hij op zijn pad krijgt in zijn persoonlijke leven.

Jesse Pieplenbosch – Lisa Pieplenbosch

Jesse & Lisa (3 afleveringen)

Een ‘niet makkelijk te coachen’ stel met overgewicht, twee jonge kinderen en drie bedrijven. Het klinkt voor sommigen als een perfect recept voor stress. Het was de realiteit van Jesse en Lisa. Zij wisten zeker: als we willen blijven doen wat we doen, dan is het van cruciaal belang dat we investeren in onze gezondheid. Zij gingen aan de slag met Kurt. Hun reis is vastgelegd in drie afleveringen. Is het gelukt om Jesse & Lisa te coachen?

Back To Top