Disclaimer

Wij gaan interger om met auteursrechten. De teksten op deze website zijn door ons zelf geschreven en we gebruiken eigen foto's. Toch kan er per ongeluk iets misgaan hierin. In deze disclaimer leggen we uit hoe te handelen in een dergelijke situatie.

Begrippen omschrijving van onze website disclaimer:

  • Gebruik(en): alle denkbare handelingen;

  • De gebruiker: de bezoeker van de website;

  • De content: alle in deze website aanwezige inhoud (teksten, cijfers, getallen en beeldmateriaal).

Onderstaande is van toepassing op iedere pagina van de website van Shape Shifters Arnhem

Door de website www.shapeshiftersarnhem.nl te bezoeken en de pagina’s te bekijken stem je in met deze disclaimer. De content van de website is door Shape Shifters Arnhem met de grootst mogelijke zorg samengesteld toch aanvaard Shape Shifters Arnhem geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke misverstanden van het getoonde.

Intellectuele rechten

Shape Shifters Arnhem is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van African Mission. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dien je schriftelijk vooraf aan ons te verzoeken. Ben je van mening dat jij zelf auteur bent van tekst of beeldmateriaal op onze website? Neem dan even contact met ons op. We zoeken samen naar een oplossing!

Vragen?

Als je nog vragen of twijfels hebt kun je contact met ons opnemen; zie hiervoor onze contactgegevens.