skip to Main Content
..

Alle Diensten

  • Jarenlange ervaring
  • Gegarandeerd resultaat
  • Gecertificeerde trainers
  • Goed bereikbaar
  • 100% persoonlijk

Wat we doen?

Shapeshifters biedt je een breed aanbod van diensten aan die je gaan ondersteunen bij
het behalen van je doelen. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Vind hieronder de dienst die het beste bij jou past!

Alle diensten:

Personal training

Ieder personaltrainings-programma is per definitie uniek. We hebben namelijk allemaal onze eigen doelen, specifieke wensen en grenzen. Om je zo goed mogelijk te helpen jouw individuele doelen te behalen stellen wij je in staat om te hieraan te werken in een veilige omgeving. Dat gebeurt onder begeleiding van zeer gemotiveerde professionals.

Personal fitness

Ben je op zoek naar een plek waar je zelfstandig kunt trainen maar wel te alle tijden om hulp kan vragen? Dan is Personal fitness de dienst voor jou!

Blessurebehandeling

De lat ligt vaak hoog als we trainen en ook in het dagelijkse leven kan er altijd een ongelukje gebeuren. Je krijgt een blessure en je hebt pijn. We nemen in ons drukke leven zo’n klacht niet altijd serieus. Hoe langer de klacht er is, hoe erger de gevolgen. Het is dus raadzaam om snel aan een oplossing voor je klacht te werken.

Groepstraining

Behalve persoonlijke begeleiding bieden wij ook energieke groepstrainingen aan. Ook tijdens deze trainingen wordt er aandacht besteed aan jouw individuele behoeften en wensen. Gezellig met anderen in een groep de uitdaging aangaan.

Voedingsadvies

Voeding vormt de basis van een gezond lichaam. Goede voeding geeft je energie waardoor jij lekkerder in je vel zit en je beter kunt presteren. Een goed voedingspatroon bevat de juiste balans tussen micro- en macronutriënten waardoor jouw lichaam optimaal gaat functioneren.

Sportmassage

Wanneer we veel van ons lichaam vragen is de kans op blessures, stramme en vastzittende spieren groter. Wij ondersteunen het herstelproces waarbij je snel weer op niveau door kunt sporten!

Klassieke massage

Stress, drukte, overvolle agenda, te weinig tijd voor jezelf. Om even de pauze-knop in te drukken en jezelf te resetten kan een klassieke massage een uitkomst zijn.

Gecombineerde Leefstijlinterventie

Sinds begin 2020 bied Shape de gecombineerde leefstijlinterventie “Beweegkuur’ aan. Dit is een van de drie interventies tegen overgewicht die wordt vergoed uit de basisverzekering door de zorgverzekeraars.

Back To Top